en-zname

Сите видови на фреон

R410a

Mixed-Refrigerant-HFC-407C-

Freon-Gases-Refrigerant-HF-1008-

R507c refrigerant gas

Refrigerant-HFC-404A-

Refrigerant R134a

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

Каде се наоѓаме ?

Најнови информации

Адреса и контакт

ул. Јадранска магистрала бр. 61
(Качанички пат)
1000 Скопје, Р. Македонија

тел: + 389 (0) 2 306 33 50 ,
тел/факс: + 389 (0) 2 307 05 11

 

tehnodom@t-home.mk