en-zname

Сите продукти се од различни реномирани светски производители како што се:

 Dorin    Danfoss  Maneurop  Tecumseh Europe  Copeland
 Bitzer Germany  Frascold  Cubigel Compressors  Embraco  LU-VE Group
 ECO  Alco Controls  SWEP  Refco  Castel
 Wigam  Eliwell  Dixell  Carel  Braze Tec
 HIDRIA  FrigoMec  General Filter  Wieland  IBP Group
 IsoClima  Ebm Papst  MIV Insulating Systems  Ziehl Abegg Germany  Mobius
 ESK Shultze        
flaer1

pomos

Обезбедуваме техничка помош

 

  • Нашиот стручен тип во секој момент може да ви изработи комплетно техничко решение и комплетна понуда со сите потребни компоненти... Прочитај повеќе

brendovi

Реномирани производители

 

Основна карактеристика на нашите производи е квалитетот. Производите од нашата продажна програма во најголем дел се произведени во Европската Унија и еден мал дел во САД, Швајцарија, Јужна Кореја, Јапонија.

iskustvo

Повеќегодишно искуство

 

Откако е формирана нашата фирма во 1991 година ние секогаш се гордееме со нашата можност да ги понудиме најдобрите компоненти за ладилни системи, со високо квалитетна техничка помош и подршка. Ние нудиме продукти како резервни делови како и компоненти за изведба на сите видови Ладилни Комори, Ладилни Витрини, Ладилни Системи кои користат HFC- еколошки разладни флуиди (фреони).

spremnost1

Спремни кога ви е вам потребно

 

  • Нашата компанија располага со широк спектар на производи. Поради специфичноста на нашата гранка, најголем дел од производите ги држиме на залиха, како би можеле најбргу да  одговориме  на потребите на прехрамбената, млечната индустрија, производните и откупните центри за складирање на овошје и зеленчук кои ги  опслужуваме

Каде се наоѓаме ?

Најнови информации

Адреса и контакт

ул. Јадранска магистрала бр. 61
(Качанички пат)
1000 Скопје, Р. Македонија

тел: + 389 (0) 2 306 33 50 ,
тел/факс: + 389 (0) 2 307 05 11

 

tehnodom@t-home.mk