en-zname

Кондезатори – воздушни и водени

air-cooled-condensers-7

air-cooled-condensers

Kondenzatori

kondenzator voden-onda-1

kondenzator voden-onda2

kondezatori

ON RL - RV - RH

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

Каде се наоѓаме ?

Најнови информации

Адреса и контакт

ул. Јадранска магистрала бр. 61
(Качанички пат)
1000 Скопје, Р. Македонија

тел: + 389 (0) 2 306 33 50 ,
тел/факс: + 389 (0) 2 307 05 11

 

tehnodom@t-home.mk